Energetische behandelingen

Chakrabehandeling met edelstenen
Heerlijke rustgevende behandeling met een combinatie van verschillende edelstenen. In deze behandeling kunt u de kleding aanhouden. Er worden op de 7 Chakra’s basisstenen gelegd en opgemerkt welke Chakra’s goed werken, geblokkeerd zijn of te actief zijn. Onder de behandeling wordt zo nodig met stenen gewisseld om de Chakra’s weer in balans te brengen.
Na de behandeling volgt een gesprek met wat is opgemerkt.
30 minuten + 15 minuten consult: € 30,00
* Chakrabehandeling is niet mogelijk voor twee personen tegelijk.

Reiki/Shamballa
Reiki/Shamballa is een energiebehandeling door oplegging van de handen. In deze behandeling kunt u de kleding aanhouden. Tijdens deze behandeling worden fysieke pijnen en innerlijke blokkades opgespoord en behandeld met energie van Reiki/Shamballa. Deze behandeling is puur ter verlichting. Wij zijn er van overtuigd dat het verminderen van stress en spanningen, wonderen kan doen voor uw lichaam.
Na de behandeling volgt een gesprek met wat is opgemerkt.
30 minuten + 15 minuten consult € 27,50
* Reiki/Shamballa is niet mogelijk voor twee personen tegelijk.

Klankschalensessie
Helemaal tot rust komen met een klankschaalsessie. U kunt in de ze behandeling de kleding aanhouden. Het lichaam bestaat voornamelijk uit water, wat perfect trillingen doorgeeft in de energiebanen. Door het aanslaan van verschillende schalen op verschillende delen van het lichaam die zorgen voor een innerlijke “massage”. Klachten als stress, vermoeidheid, spanningen, slapeloosheid kunnen hiermee verminderd worden.
(Tevens kunt u kiezen voor een sessie met klankschalen en andere instrumenten)
Na de behandeling volgt een gesprek met wat is opgemerkt.
Wilt u Klankschalensessie eerst even gratis proberen? Geef dat aan bij het maken van uw afspraak, wij zorgen dat u even ervaart hoe een Klankschalensessie voelt.
30 minuten + 15 minuten consult: € 32,50
45 minuten met extra instrumenten + 15 minuten consult € 40,00
* Klankschalensessie is niet mogelijk voor twee personen tegelijk.

Oorkaarsen branden
Oorkaarsen zijn rolletjes van katoen gerold in bijenwas met een filter erin. De oorkaars wordt in uw oor geplaatst en aangestoken. Dit geeft voor u een zeer ontspannend zacht knetterend geluidje. Een perfecte manier om uw oren te zuiveren bijvoorbeeld na een griep. Oorkaarsen helpen ook vaak tegen oorsuizen, oorpiepen, hoofdpijn en onrust.
20 minuten € 15,00
In combinatie met een massage of behandeling: Prijs massage + € 10,00
Los setje voor thuisgebruik € 6,50

Moxa behandelingen
Moxa is een kruid, namelijk bijvoetskruid wat gebruikt wordt in de accupunctuur. Met moxa kunt u spierpijnen en andere fysieke pijnen bestrijden. Maar Moxa is ook zeer geschikt voor het verzachten en verfraaien van litteken(weefsel)s. Ook voor koude handen, voeten, benen door slechte doorbloeding of zenuwafknelling kan met Moxa behandeld worden.
In onze praktijk kunt u voor spierpijnen gebruik maken van de Moxalamp. Voor andere beschreven problemen behandelen we met de Moxa sigaar.
Tevens verkrijgbaar: Moxapleisters. Deze kunt u geheel gratis aanvragen om na uw massage op een pijnlijke plaats te plakken. Meerdere pleister(s) meenemen? Deze zijn € 1,50 per stuk.
Moxalamp 10 minuten € 7,50
Moxalamp 20 minuten € 10,00
Moxasigaar 20 minuten € 15,00

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:
Anja Lucassen
Telefoon: 0492 773317
Whatsapp: 06 16702691
Mail: info@massagepraktijk-gemert.nl

* Alle massages en energetische behandelingen kunnen verlichtend werken. Bij ernstige (aanhoudende) klachten dient u altijd uw huisarts, therapeut of specialist te raadplegen.