Massages

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage bevordert de doorbloeding en het lymfestelsel wat ervoor zorgt dat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat kan er voor zorgen dat u minder fysieke pijnen heeft en letterlijk lekkerder in uw vel zit.
30 minuten achterzijde € 25,00
40 minuten achterzijde € 27,50
50 minuten achter- en voorzijde € 30,00

Nieuw:
20 minuten rugmassage met 10 minuten hoofdpijnmassage € 25,00
30 minuten achterzijde en 10 minuten armen en benen voorzijde € 27,50

Sportmassage
De sportmassage is dieper gericht is op de spieren/en of aanhechtingen aan gewrichten dan de ontspanningsmassage. Deze massage is geschikt bij blessures, spierpijnen, gewrichtspijnen en/of als onderhoud voor uw spieren bij matige beweging tot intensieve sporten of werkzaamheden.
25 minuten rug of benen of armen € 22,50
50 minuten rug en/of benen of armen € 35,00
* Sportmassages zijn alleen mogelijk op dinsdagavond en donderdagavond en op zaterdagen na 16.00. Sportmassage is niet mogelijk voor twee personen tegelijk.

Hotstone Massage
Een heerlijke ontspannende maar vooral verwarmende massage. Er worden lavastenen op uw lichaam gelegd van 47℃. De warmte van de stenen mag een paar minuten intrekken. Daarna worden de stenen verwijderd en ontvangt u een ontspanningsmassage met de handen en warme massageolie. Daarna wordt u nog gemasseerd met heerlijke warme stenen uit het warm waterbad. Voor een verwarmend ontspannen gevoel.
(niet mogelijk bij een buitentemperatuur van hoger dan 26C en niet mogelijk bij een zwangerschap tussen 13 en 37 weken)
45 minuten achterzijde € 30,00
75 minuten achter- en voorzijde € 40,00

Turkse Mini Hamam
Op een westerse manier genieten van de Turkse cultuur. Het reinigen van het lichaam is in de Oosterse culturen een ritueel begrip. Je reinigt niet alleen het lichaam maar ook de innerlijke geest en energiebanen. In onze praktijk ontvangt u in dit arrangement een scrub met zeezout en daarna een pakking met originele Ghassoul (oosterse modder). Na de pakking wordt u gewassen met bergen schuim van de originele Turkse Olijfoliezeep. Uiteraard maken wij deze bergen zijdezachte schuim met de beroemde katoenen zeepzak. In dit arrangement behoort ook een korte massage van rug en benen met warme massageolie. Naar wens wordt de massage voor of na de wassing uitgevoerd.
75 minuten € 40,00

Hoofdpijnmassage (Ook erg fijn zonder hoofdpijn)
Een hoofdpijnmassage kan veel verlichting geven bij personen die vaak hoofdpijn hebben van bijvoorbeeld stress, drukte, piekeren en/of werk (geen migraine aanvallen). Door verschillende technieken zal uw hoofd “leger” aanvoelen. Deze massage kan op zich uitgevoerd worden maar zeker ook in combinatie met andere massages.
15 minuten € 17,50
15 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 7,50

3D Dimensionale Trilmassage
Deze diepgaande massage kunt u op zich uit laten voeren maar past ook erg goed in combinatie met een sportmassage of ontspanningsmassage. Met een machine kunt u naar wens op 2 standen de massage laten uitvoeren op rug en/of benen. De trillingen worden horizontaal en verticaal in de diepte van de huid gezonden. Het maakt de spieren los, stimuleert de bloedcirculatie, verbetert de stofwisseling en bevordert de ontgifting van de spieren en trekt onderhuidse weefsels recht.
15 minuten € 17,50
15 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 10,00

Massage Gun
Bij klachten in de spieren, aanhechtingen van nek, schouders, onderrug of gewrichten van knieën, ellebogen en enkels kan het masseren met een massage gun verlichting geven. Door de kloppende bewegingen gaan de trillingen tot diep in de spieren en gewrichten wat blokkades op kan lossen.
10 minuten € 12,50
10 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + 5 10,00

Guasha Massage
De Guasha Massage wordt uitgevoerd met een Jade steen. Door met deze steen over je huid te “schrapen” wordt de doorbloeding gestimuleerd, ziektes voorkomen en voornamelijk afvalstoffen vrij gemaakt. Deze massage voeren wij uit in combinatie met een ontspanningsmassage. U ontvangt voor de massage extra uitleg.
* Wilt u Guasha Massage eerst even gratis proberen? Geef dat aan bij uw afspraak, wij zorgen dat u even ervaart hoe een Guasha Massage voelt.
30 minuten ontspanningsmassage + 15 minuten Guasha € 30,00

Tok Sen Massage
Tok Sen Massage komt uit Thailand waar het voornamelijk in familiaire omstandigheden wordt uitgevoerd. Iedere familie heeft zijn eigen specialiteit in de Tok Sen Massage. Deze massage wordt uitgevoerd met een houten gereedschap waarmee kleine ritmische tikjes worden gegeven op de energiebanen. In onze praktijk combineren we deze massage met een ontspanningsmassage. Tok Sen helpt bij vermoeidheid, reumatische klachten en bij rug- en hoofdpijn.
Wilt u Tok Sen Massage eerst even gratis proberen? Geef dat aan bij uw afspraak, wij zorgen dat u even ervaart hoe een Tok Sen Massage voelt.
30 minuten ontspanningsmassage + 15 minuten Tok Sen € 30,00
* Tok Sen Massage is niet mogelijk voor twee personen tegelijk.

Microdermabrasie
Microdermabrasie is een diepte peeling van de huid op een veilige manier. Met deze apparatuur worden oude huidcellen losgemaakt van de huid en tevens meteen verwijderd. Helpt bij diepere rimpels, ouderdomsvlekken en andere problemen. Microdermabrasie is in combinatie van een gezichtsbehandeling van reiniging, masker, insluizen hyaluron-emulsie en een gezicht- en decolletémassage.
75 minuten € 40,00
* Microdermabrasie is niet vaker aan te raden dan 1 x per 6 weken

Seizoensbehandelingen:

Zomer Zeepmassage:
Heerlijke ontspannende ervaring met handgemaakte zepen uit Azië. U wordt gemasseerd met een zeepsteen met de geur naar keuze. Het zachte schuim is een verwenning. In sommige zepen zitten rijstdeeltjes verwerkt zodat het ook nog een scrubwerking heeft. De zeepmassage heeft een verkoelende, zuiverende ontspannende werking. Verkrijgbaar van april tot en met september.
30 minuten achterzijde € 27,50
50 minuten achter- en voorzijde € 32,50

Winterblues:
Bent u in de late herfstweken en de hele winter ook zo moe? Last van slaperigheid, en vooral het gevoel hebben dat je maar niet vooruit kunt en alles teveel is? Misschien heeft u dan wel last van de Winterblues. Dat betekent dat u te weinig licht binnen krijgt zodat uw energiepijl te snel naar beneden zakt. Licht therapie kan dit probleem oplossen of verminderen!
Licht therapie 20 minuten € 12,50
* Advies 1 week van 3 sessies.
Lichttherapie lamp een week huren voor thuis € 37,50
Borg € 150,00

Extra bij te boeken:
* Bij meerdere boekingen van extra behandelingen zonder massage geldt altijd de originele prijs + de aanbiedingprijs voor de 2e behandeling.

Gezichtsbehandeling A
Deze behandeling bestaat uit het openmaken van de poriën met warme compressen. Daarna wordt het gezicht en decolleté gereinigd met milk en lotion. Nu ontvangt u een masker. Dit mag even zijn werk doen terwijl u rust. Het masker wordt verwijderd en u ontvangt een massage op het gezicht en decolleté.
30 minuten € 15,00
30 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 7,50
Nieuw:
Gezichtsbehandeling B
Deze behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht met een scrub. Er worden oogmaskers onder uw ogen geplaatst en een lipmasker opgelegd. Tevens ontvangt u een gel of crèmemasker. Dit mag even zijn werk doen terwijl u rust. De maskers worden verwijderd en u ontvangt een massage op het gezicht en decolleté.
30 minuten € 15,00
30 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 7,50
Nieuw:
Gezichtsbehandeling C
Deze behandeling bestaat uit het reinigen van uw gezicht en decolleté met microdermabrasie. Met een stofzuigertje met kristallen worden losse huidschilfers verwijderd en uw huid gereinigd. Daarna wordt het gezicht en decolleté gereinigd met milk en lotion. Hierna ontvangt u een massage op het gezicht en decolleté.
30 minuten € 20,00
30 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 10,00

Scrub met zeezout van rug en benen + pakking naar keuze
Uw rug en benen worden gescrubd met zeezout in combinatie met Vitamine E crème. Daarna ontvangt u naar wens een verzorgende, zuiverende of afslankende pakking naar keuze. U kunt tevens warme compressen aanvragen tijdens uw behandeling.
30 minuten € 15,00
30 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 7,50

Scrub met zeezout van handen en voeten + pakking van olijfoliecrème
Uw handen en/of voeten worden gescrubd met zeezout in combinatie met Vitamine E crème. Daarna worden uw handen en voeten ingesmeerd met een pakking van Olijfoliecrème. Dit heeft een rijk verzorgende werking. U kunt tevens verwarmende handschoenen en voetenzak aanvragen tijdens de behandeling.
20 minuten handen of voeten € 15,00
20 minuten in combinatie met een massage: prijs massage + € 7,50
30 minuten handen en voeten € 17,50
30 minuten handen en voeten in combinatie met een massage: prijs massage + € 10,00

Oorkaarsen branden
Oorkaarsen zijn rolletjes van katoen gerold in bijenwas met een filter erin. De oorkaars wordt in uw oor geplaatst en aangestoken. Dit geeft voor u een zeer ontspannend zacht knetterend geluidje. Een perfecte manier om uw oren te zuiveren bijvoorbeeld na een griep. Oorkaarsen helpen ook vaak tegen oorsuizen, oorpiepen, hoofdpijn en onrust.
20 minuten € 15,00
In combinatie met een massage of behandeling: Prijs massage + € 10,00

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Anja Lucassen
Telefoon: 0492 773317
Whatsapp: 06 16702691
Mail: info@massagepraktijk-gemert.nl
(Wij beantwoorden uw mail altijd binnen 24 uur, check uw spambox als u geen mail ontvangen hebt)

De massages zijn met twee personen tegelijk te boeken (mits anders aangegeven) in één ruimte.

* Alle massages en energetische behandelingen kunnen verlichtend werken. Bij ernstige (aanhoudende) klachten dient u altijd uw huisarts, therapeut of specialist te raadplegen.

* In onze praktijk is onder geen enkele voorwaarde een erotische massage of behandeling mogelijk!