De corona maatregelen in onze praktijk

Beste cliënten,

Om het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken willen we op deze pagina even alles op een rijtje zetten wat in onze praktijk gedaan wordt om u en ons zo goed mogelijk te beschermen tegen Corona.

Hygiëne:
– Al het wasgoed wat in de praktijk wordt gebruikt wordt op 90C gewassen. Met de huidige Coronaregels dient u uw handen met papier af te drogen als u deze gewassen hebt.
– Op de massagetafel wordt op de handdoek een papieren laken gelegd. Deze wordt na iedere massage vernieuwd.
– Op het gezichtskussen wordt een papieren facemask gelegd. Deze wordt na iedere massage vernieuwd.
– Na iedere massage worden klinken (binnen en buiten), aanrecht, het toilet, de stoel en kapstok in de kleedkamer schoongemaakt en ontsmet.
– Na iedere massage wordt de vloer gedweild.
– Onze handen worden meerdere malen (ook onder enkele massages) gewassen en ontsmet.

Mondkapjes:
Update!
– Er wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen voor mensen die een contactberoep uitvoeren. Ook cliënten van contactberoepen wordt dringend gevraagd een mondkapje te dragen.
– Wij zijn hiermee gestart. Wij dragen zolang u als cliënt binnen bent een mondkapje.
– Wij zouden het erg op prijs stellen dat u ten tijde dat u binnen komt en NIET op de massagetafel ligt, een mondkapje draagt. In de tijd dat u op de massagetafel ligt hoeft u uw mondkapje niet op.
– Wij hopen op uw begrip!

Wat vragen wij van u:
– Heeft u verschijnselen zoals een flinke verkoudheid, flink hoesten en/of koortsverschijnselen zouden wij het op prijs stellen als u de afspraak af wilt melden/verzetten. Ook in het belang van andere cliënten.
– Wij zijn verplicht onze cliënten een registratieformulier in te laten vullen vanwege de huidige Coronaregels. Wij hebben het formulier zo simpel mogelijk gehouden. U vult dit formulier in omdat we u dan altijd kunnen waarschuwen, mocht er iemand in de praktijk zijn geweest die besmet is met het Coronavirus.

Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze regels. Zo kunnen we alle cliënten inclusief uzelf een veilige omgeving bieden om te ontspannen!

Dank u hartelijk,
Team Massagepraktijk Gemert